Antena Căutare

SUPER-TRANSFER în Liga 1! Revenire de senzație la granzii din București. Antun Palici, așteptat să semneze azi

Rămasă în ofsaid după ce transferul lui Gabi Torje a intrat în impas, Dinamo se pregătește azi să-și ia ”revanșa” pe piața transferurilor cu un nume important. După ce la finalul anului trecut l-a refuzat pe Antun Palici, cele două părți vor relua tratativele astăzi, transferul având șanse mari de reușită.

Rămas fără echipă, croatul Palici este așteptat azi să semneze cu Dinamo, anunță gsp.ro. În ciuda faptului că a fost refuzat de oficialii echipei de două ori în această iarnă, croatul ar putea avea succes astăzi, impresarul acestuia urmând să negocieze cu șefii din ”Ștefan cel Mare”.

Antun Palici a plecat de la Dinamo Bucureşti în vara lui 2017 pentru a semna cu Mouscron, echipa lui Mircea Rednic. În ciuda relației bune cu ”Puriul”, Palici nu s-a adaptat în Belgia, iar acum va reveni la Dinamo.

73 de meciuri a bifat Palici în tricoul alb-roșu, în care a marcat 8 goluri și a oferit 23 de pase decisive.

Dinamo este disperată să aducă un mijloc central după plecarea lui Paul Anton în Rusia, la Anji și a lui Nascimento în Bulgaria, la Levski.

Până acum, Dinamo s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor. Cel mai important transfer al ”câinilor” este reprezentat de revenirea lui Dan Nistor. Un jucător fundamental în sezonul trecut, mijlocașul de 29 ani, care a eșuat la CFR Cluj, poate fi cheia pentru Playoff. Pe lângă Nistor, la Dinamo au mai revenit, după împrumuturi, Daniel Popa, Vlad Olteanu și Mihai Popescu.

La capitolul străini, Dinamo s-a întărit cu Aitor Monroy (30 de ani, mijlocaş central) și Ivan Pesic (25 de ani, aripă stânga) de la Hajduk Split pentru 50.000 de euro. Aceasta este și suma totală investită de Ionuț Negoiță în această iarnă.

Misiune imposibilă pentru FCSB! Peste 260 de milioane de Euro vin la București pe 15 februarie. Lazio și-a anunțat lotul... Steaua/FCSB, echipa care distruge fotbaliști - povestea continuă cu un nou episod! Încă un fotbalist e declarat ”distrus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x