Antena Căutare

SURPRIZĂ COLOSALĂ la Australian Open! Elina svitolina, favorita numărul 1 în viziunea specialiștilor, a fost eliminată! Ce se întâmplă acum cu Halep

După ce ieri am asistat la eliminarea a două nume uriașe de pe tabloul masculin, Novak Djokovic și Dominic Thiem, noaptea trecută a fost neagră pentru alți doi mari favoriți. Numărul 3 de pe tabloul masculin, Grigor Dimitrov, a fost trimis acasă de Kyle Edmund, iar pe tabloul fetelor, cel care ne interesează cel mai mult, am asistat la eliminarea uneia dintre favoritele la trofeu, Elina Svitolina.

Ucraineanca Elina Svitolina, aflată pe locul 4 WTA era văzută una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului. Mai mult, specialiștii caselor de pariuri o dădeau ieri ca favorită numărul 1 la câștigarea trofeului. Ei bine, Svitolina a pierdut surprinzător în fața belgiencei Elise Mertens, locul 37 WTA, scor 4-6, 0-6, după un meci care a durat o oră și 15 minute.

Svitolina era una dintre jucătoarele care putea să-i fura Simonei Halep locul 1 WTA, după Australian Open. Surpriza Elise Mertens va juca în semifinale cu învingătoarea meciului Carla Suarez Navarro - Caroline Wozniacki.

Ce se întâmplă cu Simona Halep în aceste condiții ?
Românca mai are două rivale în lupta pentru ocuparea locului 1 WTA la finalul Australian Open: Caroline Wozniacki și Karolina Svitolina. Pe a doua o poate ”rezolva” chiar ea, în meciul din sferturile de finală de mâine.

În ceea ce-l privește pe fostul semifinalist de la Melbourne, bulgarul Grigor Dimitrov, locul 3 ATP, acesta a pierdut în patru seturi în fața britanicului Kyle Edmund, locul 49 ATP, scor 4-6, 6-3, 3-6, 4-6, după un meci de aproape trei ore.

În semifinale, Kyle Edmund îl va întâlni pe învingătorul meciului Rafael Nadal - Marin Cilic.

OFICIAL: Schimbul anului în fotbalul european. Manchester United și Arsenal au făcut ”schimb de staruri”: Alexis vs. Mkh... Performanță uriașă pentru tenisul românesc la Australian Open! Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat în semifina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x