Antena Căutare

Surpriză uriașă în Copou! Trică îl bate pe Dică în Poli Iași - FCSB 1-0, iar roș-albaștrii sunt la mâna lui Dinamo pentru a nu pierde locul 1

Plină de entuziasm și de încredere din toate vocile clubului, în frunte cu patronul Gigi Becali, FCSB a fost adusă cu picioarele pe pământ la Iași.

CSM Politehnica, cu secundul Eugen Trică pe bancă din cauza suspendării lui Flavius Stoican, nu a avut respect pentru liderul Ligii 1 și s-a impus cu 1-0, aruncând în aer lupta pentru locul 1 în campionat, dar și lupta pentru pozițiile de PlayOff.

Unicul gol al meciului CSM Poli Iași - FCSB 1-0 a fost marcat de Ionuț Panțîru în minutul 47. Jucătorul de 21 de ani al moldovenilor a prins un șut de zile mari din marginea careului și l-a lăsat fără replică pe omul de națională al FCSB-ului, Florin Niță.

După acest eșec, FCSB continuă să rămână lider în Liga 1, cel puțin 48 de ore, cu 38 de puncte, la o lungime peste CFR Cluj, care va avea meci cu Dinamo, duminică. Dacă înving, elevii lui Petrescu trec pe locul 1. Ieșenii au urcat pe locul 8 la egalitate de puncte cu Dinamo, 24, și emit pretenții la un loc de PlayOff.

Poli Iași - FCSB 1-0 (Panțîru 47)

Echipele de start:

Poli Iași: Koselev - Sin, Mihalache, Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Qaka - Pedro Amado Mendes, Jo Santos, Panțîru - Cristea (cp)
Rezerve: Kelava, Jagodinis, Platini, Stefanescu, Cisse, Chelaru, Danale
Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: Niță - Enache, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
Rezerve: Vlad, Larie, Morais, Coman, Popescu, D. Benzar, Man
Antrenor: Nicolae Dică

Denis Alibec, OUT din lotul FCSB! Decizie de ultimă oră luată de Nicolae Dică. Cum va arăta primul 11 al celor de la FCS... O revistă a publicat fotografii de la nunta Serenei Williams! Tenismena a lăsat echipamentul sportiv deoparte pentru a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x