Antena Căutare

Surpriză uriașă în ”Ștefan cel Mare”! Dinamo pierde cu Concordia Chiajna și rămâne în zona Play-Out-ului!

Criza lui Dinamo se adâncește. După eșecul contra rivalei FCSB, echipa lui Miriuță a fost învinsă și de Concordia Chiajna, în restanța din etapa a 11-a și rămâne blocată în zona Play-Out-ului pe locul 7.

Meciul dintre actuala și fosta echipă a lui Miriuță a început bine pentru ”câini”. Rivcaldinho a deschis scorul în minutul 12 și se părea că trupa alb-roșie va avea un meci ușor. Nu avea să fie așa, întrucât Romera l-a angajat pe Batin și Concordia egala după 30 de minute.

Repriza secundă a început cu Dinamo în atac și cu un gol de 2-1 rapid, marcat de Anton în minutul 48. Din nou, Concordia a revenit și a egalat. Fostul ”câine”, Bumba, s-a răzbunat pe Dinamo și a marcat superb pentru 2-2. Finalul a fost unul de coșmar pentru gazde. Același Batin, un fost dinamovist mai vechi, a marcat pentru 2-3 și l-a trimis pe Miriuță pe scaunul băncii de rezerve.

După acest meci, Dinamo rămâne pe locul 7 cu 16 puncte, în timp ce Concordia urcă pe 11 cu 11 puncte după 12 runde.

Veste excepțională din Anglia! Puștiul Vlad Dragomir, convocat de Arsene Wenger pentru meciul BATE - Arsenal, din grupel... Se mărește lista accidentaților la FCSB! După Alibec, Dică a pierdut și o piesă fundamentală de la centrul terenului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x