Antena Căutare

Tătăruşanu i-a cucerit iremediabil pe francezi! Portarul român e pentru a doua oară în echipa etapei din Ligue 1

Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost ales în echipa etapei a III-a din campionatul Franţei, într-un material realizat de jurnaliştii de la Le Figaro.

"Portarul a reuşit să facă faţă atacurilor adverse având în vedere că FC Nantes a evoluat aproape o oră având un jucător mai puţin în meciul cu Troyes. Deşi Troyes nu a avut foarte multe ocazii, Tătăruşanu a asigurat liniştea. Este unul dintre transferurile reuşite ale celor de la FC Nantes", a notat Le Figaro.

În etapa precedentă, după o prestaţie absolut senzaţională în faţa lui Marseille, Tătăruşanu a fost ales în echipa ideală.

Din echipa etapei mai fac parte Youssouf Sabaly (Bordeaux), Kamil Glik (Monaco), Damien Da Silva (Caen), Layvin Kurzawa (PSG), Bryan Dabo (Saint-Etienne), Adrien Rabiot (PSG), Malcom (Bordeaux), Nabil Fekir (Lyon), Neymar (PSG) şi Firmin Mubele (Rennes).

FOTO: Cum arată TRICOURILE pe care RAPID le va avea în liga a 4-a. Daniel Pancu e încântat: "Excelentă culoare"... Becali a dat afară un jucător de la FCSB în timpul meciului: "L-am sunat pe Argăseală, nu vreau să-l mai văd la ech...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x