Antena Căutare

Top 5 tips-uri practice prin care să câștigi mai des la pariuri

Șansa de câștig la pariurile sportive nu se bazează în totalitate pe noroc. Pentru a avea mai multe bilete câștigătoare, pariorii trebuie să își pună la punct un plan de joc, stablind strategii pe care să le urmeze. Flerul este și el important în alegerea mizelor, dar contează totodată și documentarea. Biletul Zilei, ponturile pentru pariuri dar și experiențele pariorilor profesioniști sunt și ele utile. Pe lângă toate acestea, orice jucător ar trebui să țină cont de câteva tips-uri practice care îl vor ajuta să câștige mai mult la pariuri:

1. Nu paria multe evenimente pe același bilet

Foarte mulți dintre pariori cred că dacă plasează multe evenimente pe un singur bilet de pariuri, șansele lor de câștig cresc. De fapt, prea multe bilete jucate fără să urmezi o strategie reprezintă primul pas către un bilet necâștigător. Deși părerile în ceea ce privește numărul corect al meciurilor jucate pe același bilet sunt împărțite, nu există o regulă în acest sens. Important este să joci planificat și să păstrezi un echilibru.

2. Identifică oportunitățile

Nu e nevoie să pariezi în fiecare zi, dacă în ziua respectivă nu există o ofertă variată de evenimente. E important să joci pe evenimentele despre care ai suficiente informații și care prezintă potențialul de a-ți aduce un câștig. Aplicând acest comportament de joc vei fi sigur că bugetul alocat în acest sens nu va fi cheltuit nechibzuit.

3. Selectează atent casele de pariuri

Pentru că există foarte multe case de pariuri probabil că vei tentat să plasezi bilete la majoritatea dintre ele. Nu este un lucru greșit să experimentezi, însă este recomandat să le selecționezi pe cele care oferă cele mai bune cote. Poți paria și online, în cazul în care nu te afli în apropierea agenției tale preferate și ai identificat un eveniment interesant pe care ai vrea să joci.

4. Fii la curent cu noutățile

Unul dintre secretele pariorilor de top este că sunt întotdeauna foarte bine informați. Secțiunile de Biletul Zilei și cele de Ponturi ale site-urilor sunt cele mai accesibile și utile resurse pe care trebuie să le utilizezi dacă îți dorești mai multe bilete câștigătoare. Dacă ești pasionat de un anumit sport și optezi adesea să joci pentru evenimentele specifice acestuia, atunci informează-te cât mai mult cu privire la toate detaliile și tips-urile care te pot ajuta să eviți o pierdere.

5. Reinvestește profitul

Pariurile reprezintă o sursă suplimentară de venit, dacă investești inteligent. Acestu lucru necesită însă o perioadă mai lungă de timp și un buget pe măsura, așa că dacă îți dorești să câștigi mai mult din pariuri îți recomandăm să reinvestești în această direcție o parte din profit.

GALERIE FOTO: Ceremonie de deschidere spectaculoasă a Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang! România participă c... Pentru prima dată în istorie, patinatorii au dansat pe melodii cu versuri! Piesele trupei britanice Coldplay au fost cel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x