Antena Căutare

Transfer surpriză pentru fostul stâlp al FCSB, Lukasz Szukala. Polonezul a ajuns la o codașă din liga secundă a Turciei

Disponibilizat de fosta rivală a celor de la FCSB din Europa League, Osmanlispor, fundașul polonez Lukasz Szukala (33 de ani) și-a găsit rapid echipă. Din păcate pentru pretențiile fostului internațional polonez, aceasta este una extrem de modestă.

Conform site-ului polonez polskapilka24.net, Szukala a acceptat oferta venită de la Ankaragucu, formație care ocupă penultimul loc în liga secundă a Turciei. El a semnat pentru un sezon cu formaţia care pleca la drum în noul sezon cu obiective îndrăzneţe - promovarea.

Szukala a fost de multe ori în discuție pentru un transfer la FCSB, însă vicecampioana României, prin vocea patronului Gigi Becali, a anunțat că fundașul nu intră în calcule.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Viktoria Plzen, din prima etapa a Grupei G din Europa League... Telenovela ”Dan Petrescu la națională” s-a terminat! Oficialii CFR-ului au anunțat ce se întâmplă cu tehnicianul echipei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x