Antena Căutare

Transferul iernii la FCSB! Revenire spectaculoasă în echipa roș-albastră. Un om de națională vine sub comanda lui Dică

Până la Nemec și Rusescu, Nicolae Dică s-ar putea trezi la echipă cu un alt atacant de națională important al momentului. Presa din Bulgaria anunță că Gigi Becali este aproape de a-l readuce la FCSB pe atacantul Claudiu Keșeru, acum la Ludogoreț.

”În cazul în care Ludogoreț nu-i va oferi un contract nou, Claudiu Keșeru va bate palma cu Gigi Becali. La FCSB, atacantul va primi unul dintre cele mai mari contracte din lot”, scriu cei de la NovSport.com.

Sursa citată anunță că șansele ca românul să continue la Razgrad sunt minime, dat fiind faptul că șefii lui Ludogoreț vor să scape de salariul uriaș al lui Keșeru: 600,000 de Euro pe sezon.

Golgheterul campioanei Bulgariei din ultimele două sezoane mai are contract până în 2018. Deși are o eficacitate ridicată, cu 7 goluri marcate în 10 apariții, Keșeru a ieșit treptat din echipa standard a bulgarilor. Din august până în prezent, vârful de 30 de ani a prins doar 2 meciuri ca titular la Ludogoreț. În rest, acesta a fost mai mult rezervă intrată pe final.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudiu Keșeru a mai evoluat la Steaua între 2014 şi 2015, perioadă în care a reuşit 28 de goluri în 48 de meciuri în toate competiţiile.

Veste uriașă pentru Vlad Chiricheș! S-a decis unde va evolua căpitanul naționalei României până în 2022!... Steaua sau FCSB ? Decizia CNA care schimbă lucrurile! Cum va fi numită trupa lui Gigi Becali în continuare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x