Antena Căutare

Uite ”Bursucul”, nu e ”Bursucul”! Șefii lui CFR Cluj sunt siguri: ”Dan Petrescu nu pleacă la echipa națională!”

Telenovela ”Dan Petrescu la echipa națională” se intensifică. După ce azi-dimineață părea aproape sigur faptul că ”Bursucul” va fi urmașul lui Christoph Daum pe banca României, în urmă cu puține situația s-a schimbat cu 180 de grade.

Președintele celor de la CFR Cluj, actuala echipă a lui Dan Petrescu, Iuliu Mureşan, a spus azi tehnicianul dorit insistent la națională i-ar fi refuzat pe şefii FRF și că nu se mai pune problema să devină selecţionerul României, nici măcar într-o variantă în care ar fi antrenat în paralel și clubul din Gruia.

”Dan Petrescu se simte foarte bine la noi. În proporție de 100% rămâne la Cluj. Suntem mereu lângă el şi apreciază că de fiecare dată rezolvăm rapid orice problemă. Sigur nu pleacă. Da, a existat o discuţie cu șefii FRF, dar Petrescu le-a transmis că rămâne la CFR Cluj..

Vreau în locul lui Daum un selecţioner român, bun, care să cunoască bine campionatul şi jucătorii români. Hagi ar fi bun, dar nu vrea pentru că nu-şi poate părăsi afacerea şi clubul, acum când face performanţă”, a spus Mureşan, conform gsp.ro

În cazul în care Dan Petrescu va decide să rămâne la CFR, favoriți pentru postul de selecționer vor rămâne Cosmin Contra și Walter Zenga.

OFICIAL: A renăscut o echipă de tradiție a Ligii 1. SC Oţelul Galaţi a recuperat palmaresul fostei campioane FC Oţelul... Becali a ordonat, Dică a executat! Jucătorul criticat de patron a fost scos din lotul FCSB pentru meciul cu Viktoria Plz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x