Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Ionuț Popa, antrenorul-minune din Liga 1, și-a dat demisia după primul meci din 2018. Leo Grozavu, noul antrenor al bănățenilor

Liga 1 și-a pierdut o bună parte din farmecul său din fiecare weekend. În această dimineață, cel mai simpatic tehnician al întrecerii interne, Ionuț Popa, și-a dat demisia de la cârma celor de la ACS Poli Timișoara. Dezamăgit de înfrângerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe de vineri, Ionuţ Popa a luat o măsură radicală și a plecat e la ACS Poli Timişoara. Și mai grav este faptul că acesta e decis să se retragă din antrenorat.

UPDATE: Leo Grozavu, noul antrenor al lui ACS Poli!
Preşedintele Consiliului Director al grupării bănăţene, Sorin Drăgoi, a confirmat despărțirea oficială de Ionuț Popa și numirea lui Leo Grozavu în funcția de antrenor al echipei din Banat.
”Domnul Ionuţ Popa şi-a înaintat demisia, iar noi i-am acceptat-o. Şi eu consider că era nevoie de o schimbare la echipă după jocul prestat. În plus, trebuia să facem repede schimbarea pentru că vine imediat meciul cu FC Voluntari. Cu domnul Popa am reziliat de comun acord contractul şi i-am achitat toate plăţile la zi.
Leo Grozavu este alegerea noastră şi suntem optimişti în ceea ce îl priveşte. El a semnat un contract până în vară, iar atunci vom discuta din nou pentru că există opţiune de prelungire”
, a spus Sorin Drăgoi pentru Agerpres.

Astăzi, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Director al ACS Poli Timişoara, s-a luat act de demisia lui Ionuţ Popa. Următorul antrenor va fi Leo Grozavu cel care a fost din nou contactat în urmă cu scurt timp pentru a venit să parafeze noul contract.

”Sunt supărat pe echipă, pe jocul unor jucători. Am purtat o discuţie cu preşedintele echipei pentru rezilierea contractului meu pe cale amiabilă. Din păcate, în această iarnă, lotul a ajuns unul foarte slab, poate cel mai slab din acest campionat, şi nu-mi mai permite să mă bat la menţinerea în Liga 1. Nu vreau să mă fac de râs! Luni mă voi vedea cu Comitetul Director, dar, la această oră, dorinţa mea e să plec. Probabil mă voi retrage şi din antrenorat, pentru că m-am săturat să-mi fac meseria fără să fiu răsplătit”, a spus Popa, la Sport Total FM, la o zi după eșecul cu Sepsi.

Cu Ionuț Popa la timonă, ACS Poli Timișoara a realizat trei ”minuni” în sezonul 2016-2017:
- a jucat finala Cupei Ligii: ACS Poli Timișoara s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a învins cu 3-1 pe ASA Târgu Mureș. Cu scorul general de 7-3, bănățeni au jucat ultimul act al competiției cu Dinamo.
- a jucat în semifinalele Cupei României: Poli a învins pe CFR Cluj, scor 6-5 după loviturile de departajare
- s-au salvat de la retrogradare, deși au plecat cu o penalizare de -14 puncte. Cu Popa pe bancă, Poli a recuperat deficitul uriaș și a rămas în Liga 1 după un baraj cu UTA Bătrâna Doamnă.

Yeray Alvarez, jucătorul care a învins cancerul de două ori! Povestea unei drame care a debutat în Ajunul Crăciunului lu... Mesaje superbe și originale primite de Gică Hagi cu ocazia zilei de naștere! Ce i-au transmis Contra și Terim. Mesaj ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x