Antena Căutare

ULTMA ORĂ: S-a aflat CAUZA MORŢII lui Patrick Ekeng! Inima fotbalistului era prea mare pentru corpul său

Din momentul în care s-a prăbușit pe teren și până când a ajuns la Spitalul de Urgență lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut nici o manevră se resuscitare. Pe teren, atât cât s-a putut vedea, nimeni nu a făcu masaj cardiac și nici nu i s-a montat aparatul de monitorizare. De ce? Doctorul echipei Dinamo spune că ”avea puls și respira”, iar medicii care l-au preluat la Floreasca au spus că ”era în șoc cardio-respirator”. Ce s-a întâmplat în ambulanță și de ce nu a fost măcar monitorizat, nimeni nu spune și nu putem decât să ne facem scenarii.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, numită hipertrofie cardiacă, susţin legiştii.

Mijlocasul dinamovist ar fi avut inima prea mare pentru corpul sau. Fotbalistul a murit vineri seară, la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo București și FC Viitorul Constanța.

Din momentul în care s-a prăbușit pe teren și până când a ajuns la Spitalul de Urgență lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut nici o manevră se resuscitare. Pe teren, atât cât s-a putut vedea, nimeni nu a făcut masaj cardiac și nici nu i s-a montat aparatul de monitorizare.

Soţia însărcinată a fotbalistului Patrick Ekeng, copleşită de durere: "Doamne, ..." Mama sportivului şi-a mai ... Altfel de campioane. Cum arată handbalistele de la CSM București fără echipament de joc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x