Antena Căutare

"Uriașul din Carpați" a încetat din viață! Gheorghe Gușet, fost campion la aruncarea greutății, avea probleme cu inima

Multiplul recordman național și balcanic la aruncarea greutății Gheorghe Gușet, în vârstă de 49 de ani, a încetat din viață în noaptea de duminică spre luni, după două operații pe cord realizate la finalul săptămânii trecute, a anunțat soția acestuia, Lorena Boberschi, pe contul său de socializare.

Multiplul recordman național și balcanic la aruncarea greutății Gheorghe Gușet, în vârstă de 49 de ani, a încetat din viață în noaptea de duminică spre luni, după două operații pe cord realizate la finalul săptămânii trecute, a anunțat soția acestuia, Lorena Boberschi, pe contul său de socializare.

"Gherorghe Călin Gușet a murit. Acum câteva minute a pierdut bătălia cu viața. Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Îți mulțumesc pentru toți cei 21 de ani petrecuți împreună,pentru tot ce am realizat împreună în viață și în sport! Ți-am promis că voi fi lângă tine mereu și am fost până în ultimul moment al vieții tale. Tu mi-ai promis înainte de operație că te întorci la mine. E prima dată când tu nu te ții de cuvânt (..) Dumnezeu să te odihnească în pace iubirea vieții mele..", a scris soția sportivului.

Supranumit "uriașul din Carpați", fostul aruncător de greutate din Zalău a ajuns, joi, în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Zalău, unde a fost diagnosticat cu disecție de aortă, sportivul fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde a fost supus unei complexe intervenții chirurgicale, aparent reușite.

"După 12 ore, operația a reușit! Gușet momentan este bine. Trăiește! Acum îl închid! Sigur că urmează ore critice", preciza vineri Lorena Boberschi pe contul său de Facebook.

Starea sportivului s-a înrăutățit ulterior, fiind supus unei noi intervenții chirurgicale.

"De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Gușet a suferit a doua intervenție aseară. Organele lui în acest moment nu funcționează. Azi au încercat să îl trezească din comă și nu au putut", scria sâmbătă Lorena Boberschi.

Gușet a mai avut probleme de sănătate, el retrăgându-se din activitatea competițională în 2008, din cauza unei insuficiențe renale. În același an el a suferit o operație reușită de transplant de rinichi.

Gheorghe Gușet a fost campion național la aruncarea greutății între anii 1990-2007 și de 16 ori campion balcanic. Cea mai bună clasare pe plan mondial este un loc cinci obținut la Campionatul Mondial de la Moscova, din 2006, el participând și la trei ediții ale Jocurilor Olimpice. După retragerea din activitatea competițională, Gușet a fost antrenor la CSM Zalău.

Simona Halep s-a întors acasă: „O astfel de înfrângere rămâne pentru totdeauna, după meci am simțit că vine sfârșitul l... Cine e Toma Coconea, românul pentru care LIMITELE nu există? Va rezista „Șoimul” 20 de zile fără somn sau odihnă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x