Antena Căutare

Vasile Miriuță, OUT de la Dinamo ? Ce decizie au luat șefii din ”Ștefan cel Mare” după ultimele rezultate dezastruoase ale ”câinilor”

Venit la Dinamo ca un salvator după parcursul slab al ”selecționerului” Cosmin Contra, Vasile Miriuță a dezamăgit teribil. Scandalurile bahice și lipsa de perspectivă la gruparea din ”Groapă” au afectat și strategia lui Miriuță, iar Dinamo este pe punctul de a rata prezența în PlayOff.

Conform ultimelor informații, viitorul lui Vasile Miriuță la Dinamo este incert. Imediat după eșecul cu CFR Cluj de duminică, în urma căruia Dinamo s-a îndepărtat de locul 6, șefii i-au pus o condiție clară de îndeplinit pentru ca antrenorul să mai fie și în 2018 la club.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul duel este cu Poli Iași, acasă.În afara duelului cu ieșenii, roș-albii mai au de jucat în acest an cu Sepsi (deplasare), cu Voluntari (acasă) și cu Timișoara (deplasare), meciuri decisive, mai ales că este vorba și de adversare direct implicate în lupta pentru play-off.

Dacă Miriuță nu va face maximum de puncte, atunci Dinamo va începe 2018 cu un alt nume pe bancă!

Șeful unui cunoscut grup TV a fost împușcat! Avea 69 de ani și era implicat într-un scandal de corupție!... Lovitură de teatru în Liga 1! Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan, jucătorul ”ca și transferat la FCSB”. Anunțul Botoșaniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x