Antena Căutare

VESTE BOMBĂ în lumea piloților din Formula 1! Și-a revenit MIRACULOS când nimeni nu-i mai dădea șanse

Era în comă și toți se pregăteau pentru tot ce este mai rău, din moment ce lunile treceau și el nu era capabil să schițeze niciun gest. Dar miracolul s-a produs de curând, când pilotul a ieșit din comă și respiră fără ajutorul aparatelor

Era în comă și toți se pregăteau pentru tot ce este mai rău, din moment ce lunile treceau și el nu era capabil să schițeze niciun gest. Dar miracolul s-a produs de curând, când pilotul a ieșit din comă și respiră fără ajutorul aparatelor.

Jules Bianchi a suferit un grav accident în octombrie 2014, în timpul Marelui Premiu al Japoniei, când a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de un utilaj parcat în imediata apropiere a pistei.

A fost transportat de urgență l-a spital, acolo unde medicii l-au băgat în comă indusă, pentru a-i salva viața. După aproape un an în care nu a dat niciun semn, Jules Bianchi a ieșit din comă și poate respira singur.

Este ținut în continuare sub strictă observație de către medici, iar apropiații spun că sunt șanse ca pilotul să se recupereze total.

Galerie FOTO | Imagini ŞOCANTE! Cele mai dure accidentări din istoria fotbalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x