VIDEO: ”Calmați-vă, ne calificăm amândouă!” Blat la cel mai înalt nivel, cu un mega-star al fotbalului mondial în prim-plan

 

Vă mai aduceți aminte de Cooperativa înfloritoare a Diviziei A, când ”oamenii de onoare” ai fotbalului românesc se întreceau în reciprocități impecabile ? Ei bine, astăzi, în fotbal, dar pe alte meleaguri, ”actorii” habar nu au cum să aranjeze un meci. Nu mai au subtilitatea și talentul urmașilor din România.

Acest lucru l-am văzut în America de Sud, la meciul Peru - Columbia, acolo unde un fotbalist de clasă nu și-a luat notițe despre ”ce și cum”. Tigrul Radamel Falcao, un fotbalist de clasă mondială, este luat la unșpe metri de toată planeta pentru că nu a știut ”cum se face”.

În finalul meciului, la scorul de 1-1, vedeta lui AS Monaco a fost surprins de camere în timp ce le transmite un mesaj de ”pace” rivalilor peruani.

”Calmați-vă, băieți, ne calificăm amândouă”, le spunea tigrul, prin pumni, adversarilor. Iar aceștia s-au conformat și nu au mai atacat ci au pasat alene pentru trecerea timpului.

De altfel, mesajul lui Falcao a fost recunoscut și de jucătorii peruani. ”Columbienii ne-au abordat în ultimele cinci minute. Radamel mi-a spus că suntem amândouă suntem la Mondial” a dezvăluit mijlocaşul Renato Tapia.

S-a terminat așa cum a vrut Radamel, 1-1. James a deschis scorul pentru Columbia în minutul 56, iar Paolo Guerrero a egalat pentru gazde în minutul 76 al partidei de la Lima. Astfel, Columbia merge direct la Mondial, iar Peru mai are o dublă accesibilă cu Noua Zeelandă.

Dacă în fotbal, atunci când apar acuzații de blat apare replica ”aduceți dovezi”, iată că acum există astfel de dovezi. Va face FIFA ceva ? Cel mai probabil nu. Rămâne însă în picioare teoria că blaturi au existat, există și vor exista până la finalul acestei lumi.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti