Antena Căutare

VIDEO HALUCINANT! Acestea sunt ULTIMELE clipe din viața lui Ekeng!

Încă o tragedie e avut loc pe terenul ”câinilor roșii”.

Încă o tragedie e avut loc pe terenul ”câinilor roșii”. La 16 ani după moartea fulgerătoare a lui Cătălin Hîldan, Dinamo este din nou în doliu. Patrick Ekeng, numai cu 2 ani mai mare decât fostul căpitan dinamovist, își pierde viața tot pe terenul de fotbal.

Așa s-a derulat seara fatidică de 6 mai 2016:

Minutul 63:00. Patrick Ekeng intră pe teren în locul lui Eric Bicfalvi.

Minutul 69:45 al meciului, Dinamo conduce cu 3-2, iar, undeva la mijlocul terenului, din senin, Patrick Ekeng se prăbuşeşte pe teren. Fotbaliştii îşi dau seama şi aleargă disperaţi către colegul lor.

Minutul 71:45. După două minute în care doctorul echipei Dinamo îl ţine pe fotbalist pe o parte, fără să-i facă vreo manevră de resuscitare, dar împiedicându-l pe Ekeng să nu-şi înghită limba, intră pe teren şi ambulanţa.

Minutul 72:45. Ekeng este urcat în maşină şi pleacă spre Spitalul de Urgenţă. În toate aceste trei minute lui Patrick Ekeng nu îi este făcută nicio manevră de resuscitare.

La Spitalul de Urgență, o echipă de 10 medici au încercat din răsputeri să-i salveze viața. Au reușit să-i pornească inima pentru câteva secunde, dar rezultatul a fost dezastruos. La ora 23:30 aceștia au constatat decesul lui Patrick Ekeng.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Unii spun că de vină ar fi medicii, alții spun că este soarta.

Dumnezeu să-l ierte!

Sursa: sport1x2 și gsp.ro

DOLIU în ”Ștefan cel Mare”! Patrick Ekeng a murit... Asemănare cu drama lui Ekeng! Miguel Garcia a fost salvat de un defibrilator. ”Am jucat dame cu Sfântul Petru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x