Antena Căutare

VIDEO: IMNUL ECHIPEI NAȚIONALE și al SUPORTERILOR se lansează pe 1 SEPTEMBRIE! Vezi cum sună

Campania ”Căutăm imnul suporterilor!” a luat sfârșit: am găsit imnul echipei naționale și al suporterilor pentru campania de calificare la EURO 2016!

Campania ”Căutăm imnul suporterilor!” a luat sfârșit: am găsit imnul echipei naționale și al suporterilor pentru campania de calificare la EURO 2016!

Pe baza unui parteneriat cu Federația Română de Fotbal, trupa IRIS a compus noul imn al echipei naționale și al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European 2016, găzduit de Franța, anunță site-ul oficial al FRF.

Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial FRF.ro. Până atunci, astăzi vă prezentăm un mic fragment din cântecul care va răsuna pe stadion la meciurile ”tricolorilor”.

"Este o mare onoare pentru formația IRIS să susțină Echipa Națională și să participe la această campanie de calificare și de schimbare totală a feței fotbalului românesc”, a declarat Rafael, solistul trupei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

George Copos, CONDAMNAT DEFINITIV la patru ani de închisoare cu executare... Aur și argint pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret, desfășurate în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x