Antena Căutare

VIDEO: Scandal în Paradis. Cavani și Neymar s-au contrat pe un penalty! Decizia de ultimă oră a antrenorului Emery

În ciuda faptului că echipa câștigă meci după meci în campionat și în Champions League, nu toate sunt lapte și miere la PSG. Existența super-vedetelor din ofensivă, Neymar, Cavani și Mbappe aduce și probleme.

Duelul ”executării penalty-urilor” dintre Cavani și Neymar, apărut în urmă cu câteva runde, a escaladat la derby-ul din Ligue 1 cu Lyon. În finalul meciului de ieri, vicecampioana Franței a avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, Cavani, a luat mingea, dar brazilianul de 25 de ani i-a cerut să execute el. După un scurt dialog între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.

Tensionat probabil de disputa cu colegul Neymar, Cavani nu s-a putut concentra și a ratat lovitura de pedeapsă. La finalul meciului, antrenor Unai Emery a pus piciorul în prag și a anunțat ce se va întâmpla de acum înainte cu executanții loviturilor de la ”11 metri”.

"După cum se știe, penalty-uri se execută doar de câţiva jucători, unul este Cavani şi celălalt este Neymar. E nevoie de o înțelegere între ei. Până la urmă, vor aranja ordinea pentru penalty-urile ce urmează. Dacă nu se vor înţelege, voi decide eu. Nu vreau ca asta să fie o problemă pentru noi", a spus Emery, după meci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Momente dramatice la Guangzhou. Patricia Țig s-a prăbușit pe teren și a fost nevoită să abandoneze în turul I... OFICIAL: Stanciu și Chipciu au rămas fără antrenor! Rene Weiler, omul care a adus titlul cu numărul 34 la Anderlecht, a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x