Antena Căutare

VIDEO: Selecționerul Cosmin Contra, autor al celui mai frumos gol marcat în istoria derby-urilor Inter - AC Milan

Duminică seara, Inter și AC Milan se vor întâlni într-un nou episod din  Derby della Madonnina. Cu această ocazie, jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au alcătuit un top al celor mai frumoase goluri marcate în derby-ul milanez. Surpriză, pe locul 1 nu se află nici Ronaldinho, nici Kaka, nici Vieri, nici Ronaldo, ci un român!

Duminică seara, Inter și AC Milan se vor întâlni într-un nou episod din Derby della Madonnina. Cu această ocazie, jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au alcătuit un top al celor mai frumoase goluri marcate în derby-ul milanez. Surpriză, pe locul 1 nu se află nici Ronaldinho, nici Kaka, nici Vieri, nici Ronaldo, ci un român!

Cosmin Contra, actualul selecționer al României, a debutat în Serie cu un gol de generic. Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera de jucător a lui Cosmin Contra a fost golul marcat în poarta celor de la Inter Milano, într-un Derby della Madonnina pe care AC Milan l-a câştigat cu 4-2, în 2001.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul internaţional româna a evoluat pentru rossoneri un singur sezon, 2001/02, marcând 3 goluri în 29 de prezenţe.

În topul realizat de jurnaliștii italieni, Contra îi bate pe Kaka, Ronaldinho, Suso și Leonardo. Iată aici TOP 5 goluri marcate în derby-urile Inter - Milan.

”Magicianul” revine! Lucian Sânmărtean va juca din nou în Liga 1! Cu cine va semna veteranul de 37 de ani... FC Voluntari - FCSB, primul meci al returului Ligii 1! Probleme mari de lot pentru Dică. Cum ar putea arăta primul ”11” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x