Antena Căutare

WOW, ce transformare! Simona Halep a STRĂLUCIT pe covorul roşu, alături de cele mai bune jucătoare de tenis din lume

Cele mai bune opt jucătoare de tenis din lume au făcut furori la ceremonia de deschidere a Turneului Campioanelor, competiția care va debuta luni, în Singapore.

WOW, ce transformare! Simona Halep a STRĂLUCIT pe covorul roşu, alături de cele mai bune jucătoare de tenis din lume Galerie
Simona Halep, la deschiderea Turneului Campioanelor | hepta.ro

Cele mai bune opt jucătoare de tenis din lume au făcut furori la ceremonia de deschidere a Turneului Campioanelor, competiția care va debuta luni, în Singapore.

Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca în grupa roşie la Turneul Campioanelor, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovici, conform tragerii la sorţi de sâmbătă. În Singapore se vor mai lupta pentru glorie și rusoaica Maria Șarapova, cehoaica Petra Kvitova, daneza Caroline Wozniacki, poloneza Agnieszka Radwaska.

"Anul trecut, atunci când am jucat la Sofia, le-am spus părinţilor mei că visul meu este să joc la turneul cel mare, la Turneul Campioanelor. Am făcut totul pentru a mă califica. Îmi doream să joc cu cele mai bune jucătoare din lume. Şi pentru mine este ceva foarte special faptul că m-am calificat. Voi avea emoţii, pentru că este cel mai mare turneu, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie doar să fac tot ce îmi stă în puteri. Va fi special pentru mine şi cu siguranţă mă voi bucura de participare", a spus Halep, potrivit mediafax.ro.

Halep va evolua luni, în jurul orei 16.00, cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, în primul meci al româncei la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x