Antena Căutare

VIDEO! WTA publică un filmuleţ cu momente amuzante cu Simona Halep, de ziua româncei

WTA prezintă, joi seară, pe Facebook, un filmuleţ cu momente emoţionate şi amuzante cu Simona Halep, cu ocazia zilei de naştere a liderului WTA.

WTA prezintă, joi seară, pe Facebook, un filmuleţ cu momente emoţionate şi amuzante cu Simona Halep, cu ocazia zilei de naştere a liderului WTA.

“Bucură-te de ziua ta de naştere, Simona Halep! Iată câteva amintiri frumoase ca să te bucuri de ele!”, a notat WTA, ataşând filmuleţul în care Halep poate fi văzută, între altele, jonglând cu o minge de fotbal, ridicând trofee şi mulţumindu-le fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a împlinit, joi, 27 de ani. Ea se află la Beijing, unde va participa, săptămâna viitoare, la ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din 2018.

Cine este cel mai bun tânăr jucător de fotbal din lume. Best Fifa Awards Goooool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x