Antena Căutare

Stăpânii de patrupede, în alertă! În București, a fost împrăștiată mâncare otrăvită pentru câini

În sectorul 6 din Capitala, un grup de locatari este hotarat sa imprastie mancare otravita pentru caini pe strazi, aflate in preajma unei grădinițe și a unei școli.

Nu este o glumă și nici un scenariu inventat. Situația este reală și a devenit cunoscută în urma unui anunț pe Facebook. În sectorul 6 din Capitală, un grup de locatari este hotărât să împrăștie mâncare otrăvită pentru câini pe străzi, aflate în preajma unei grădinițe și a unei școli.

Totul a pornit după ce un copil s-a speriat pentru că un câine a sărit cu labele pe el, după cum se arată în afișul distribuit în cartier de persoanele care au inițiat ideea uciderii animalelor.

„Motivul: după ce un câine din gașca voastră s-a aruncat cu labele pe un copil, acesta a suferit o sperietură zdravănă și s-a mai ales și cu hainele murdare”

Mâncarea otrăvită va fi găsită de câinii voştri în jurul şcolii şi grădiniţei, pe aleile din întreaga zonă“, se precizează în mesajul alarmant. O internaută a fotografiat afișul și a făcut cunoscut cazul, care a ajuns și în presă.

Am pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre”, mai scrie în mesajul care i-a alarmat pe localnici.

Subiectul face vâlvă și acum Poliția este solicitată să calmeze apele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: Facebook

Foto: pixabay, Facebook, Andreea Sinona

Lenny Kravitz a dat lovitura! Are o nouă relație cu un model Victoria's Secret... Vremea 14 ianuarie în țară. Temperaturi cu minus în toate regiunile, ninsori și vânt puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x