Antena Căutare

Trucul pe care trebuie să-l știe orice gospodină! Cum păstrezi SALATA proaspătă mai mult timp!

E vară, iar salata a devenit nelipsită din dieta zilnică a fiecăruia. Însă există  câteva trucuri utile care vă vor ajuta enorm.

E vară, iar salata a devenit nelipsită din dieta zilnică a fiecăruia. Însă există câteva trucuri utile care vă vor ajuta enorm.

De multe ori, nu avem timp să ajungem în piață în fiecare zi și de aceea ajungem să aruncăm foarte multe dintre cumpărăturile perisabile. Tocmai de aceea, e bine să știți ce să faceți când achizionați legume!

De exemplu, dacă vei pune un şerveţel de hârtie în punga în care ţii salata, aceasta va rezista mai mult timp, pentru că hârtia absoarbe condensul generat odată cu răcirea verdeţurilor. Excesul de umiditate duce la înmuierea salatei, aşa că acest truc te va ajuta să ai tot timpul o salată proaspătă şi crocantă.

La mare, la soare sau la munte și răcoare?! Înainte de a alege, aflați cum va fi vremea în weekend!... Carnagiu pe DN 19A, între Satu Mare și Zalău. Bilanț: trei morți, dintre care unul - un bebeluș de numai un anișor. UPDA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x