Antena Căutare

Un român a ales să doarmă afară, deși are o casă: „Spre bucuria mea se anunţă nopţi cu -20 C, la aer curat!”

Andrei Roșu, fostul membru al formației Gaz pe Foc, poreclit și „pmul maraton”, a ales să își petreacă nopțile afară, deși în București au fost și temperaturi mai scăzute decât -15 grade Celsius

Andrei Roșu, fostul membru al formației Gaz pe Foc, poreclit și „pmul maraton”, a ales să își petreacă nopțile afară, deși în București au fost și temperaturi mai scăzute decât -15 grade Celsius.

Explicația? Sportivul se pregătește de o expediție la Cercul Polar. „Încă o noapte de dormit afară, la aer curat. Au mai mai rămas doar vreo 50 până la www.6633ultra.com şi pregătirea pentru condiţii arctice decurge excelent. ... Noapte b-b-b-una...

Spre bucuria mea se anunţă 9curând) nopţi cu -20 C. Ps - Copiii mei sunt foarte trişti că trebuie să doarmă în casă, dar mi l-au dat pe pinguin să îmi ţină de urat” , a scris Roșu.

CITEȘTE ȘI: Ghid "util": cum se dopeaza un sportiv pentru Olimpiada!

Roșu și-a făcut din alergare un stil de viață. Mai mult, el a dezvoltat un program de antrenament pentru adulții care vor să își recapete condiția fizică.

De altfel, corporatistul de aproape 40 de ani a reuşit să termine în vară o cursă dificilă în care a alergat, înotat şi pedalat circa 500 de kilometri.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x