Antena Căutare

Vremea 14 ianuarie în țară. Temperaturi cu minus în toate regiunile, ninsori și vânt puternic

Vremea 14 ianuarie in tara. Nu degeaba au anuntat meteorologii ca in tara vremea se va raci simtitor in acest weekend. Dupa temperaturile cu minus, este cel mai friguros weekend.

Vremea 14 ianuarie în țară. Nu degeaba au anunţat meteorologii că în țară vremea se va răci simțitor în acest weekend. După temperaturile cu minus, este cel mai friguros weekend.

Cerul va fi mai mult acoperit și vor fi posibile ploi burnițã sau ninsori, în funcție de zonă. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea din 14 ianuarie va continua să se răcească, astfel încât în cursul nopții va deveni geroasă, local, în nordul, nord-estul și centrul țării și în Subcarpații Getici.

În extremitatea de sud-vest, înnorările vor persista și va ninge slab, pe arii restrânse, cu precădere în primele ore ale zilei și la sfârșitul nopții. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorări temporare și fulguieli vor fi, pe parcursul zilei pe litoral și la munte.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea, mai ales în zona sa de deltă și pe litoral. Temperaturile maxime, preponderent negative, se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Banat, iar cele minime, în general, între -15 și -5 grade.

În Capitală, vremea se anunță și mai rece cu temperaturi între -8 și -2 grade Celsius.

Cum va fi vremea duminică, 14 ianuarie, în cele mai importante orașe ale țării: București, Timișoara, Constanța, Cluj-Napoca și Craiova.

Stăpânii de patrupede, în alertă! În București, a fost împrăștiată mâncare otrăvită pentru câini... Este oficial! Se dezlănțuie urgia albă peste România! Când încep ninsorile și care sunt zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x