Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star” , la un pas să câștige Eurovision Junior în copilărie! VIDEO de colecție!

Jurata din emisiunea „Next Star“, Alina Eremia, a cucerit publicul de mic copil! A cochetat cu scena încă din copilărie și a câștigat numeroase concursuri muzicale.

Jurata din emisiunea „Next Star“, Alina Eremia, a cucerit publicul de mic copil! A cochetat cu scena încă din copilărie și a câștigat numeroase concursuri muzicale.

Ba chiar a fost la un pas să câștige concursul Eurovision Junior, atunci când a a reprezentat România la cel mai cunoscut concurs muzical pentru copii din Europa. Era în 2005, frumoasa jurată „Next Star” avea numai 11 ani, și a obținut în Belgia locul 5 cu 89 de puncte.

Cu două codițe și îmbrăcată în costum popular, artista a cântat piesa „Tzurai” (Tzoorai) în fața a peste 10.000 de oameni. S-a pregătit intens timp de două luni și a fost pur și simplu cuceritoooooare!

De altfel, Alina Eremia a câștigat tot ce se putea în domeniu. În 199, a luat marele premiu la Gala Tip Top Mini Top. Mai târziu a luat locul II la Mamaia Copiilor, locul 1 la Ti amo și premiul de popularitate la Concursul Steaua de Aur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copiii fac demonstrații de gimnastică acrobatică și arte marțiale, magie și umor joi, la "Next Star"... Schimb de replici acide la masa juriului ”Next Star”! Spiritele se încing intre Pepe si CRBL: ”Mi se pare mult ce ai făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x