Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, de nerecunoscut! Cu ochelari de soare și bigudiuri, artista a primit sute de complimente!

Alina Eremia, jurata “Next Star”, o optat pentru un look retro care a prins-o de minune! 

Alina Eremia, jurata “Next Star”, o optat pentru un look retro care a prins-o de minune! Dovadă stau sutele de complimente pe care le-a primit de la admiratorii care nu au mai contenit cu laudele.

Cu ochelari de soare și bigudiuri, artista a primit sute de complimente! Odată cu venirea primăverii, parcă a înflorit! Radioasă, cu energiile refăcute tocmai în însoritul Zanzibar, artista arată mai bine ca oricând.

„Alina Eremia, pur și simplu ești mai frumoasă decât toate fetele?”, i-a comentat un admirator. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii își apreciază la rândul ei fanii, iar uneori chiar le răspunde la comentarii.

Vouă vă place cum îi stă?

Pepe, un tată împlinit! ”Eram sigur că primul meu copil va fi băiat, dar acum sunt atât de mândru și de fericit!”... Ce va face Dorian Popa de 1 Mai și unde îl veți putea întâlni, domnișoarelor! Admiratoarele: „Venim după tine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x