Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, mai hot ca niciodată! În costum de baie, a înfierbântat internetul!

Alina Eremia, jurata “Next Star”, a mers la piscină și și-a descoperit trupul fără cusur! care a prins-o de minune! Dovadă stau sutele de complimente pe care le-a primit de la admiratorii care nu au mai contenit cu laudele.

Alina Eremia, jurata “Next Star”, a mers la piscină și și-a descoperit trupul fără cusur! care a prins-o de minune! Dovadă stau sutele de complimente pe care le-a primit de la admiratorii care nu au mai contenit cu laudele.

În costum de baie, artista a primit sute de complimente! Odată cu venirea verii, parcă a înflorit! Radioasă, îndrăgostită, artista arată mai bine ca oricând.

În plus, de fiecare dată, își ține admiratorii la curent cu tot ceea ce face.

„Alina Eremia, pur și simplu ești extraordinară!”, i-a comentat un admirator. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii își apreciază la rândul ei fanii, iar uneori chiar le răspunde la comentarii.

BACALAUREAT 2017. Alina Eremia, jurata „Next Star”, a luat o notă foarte mare la bacalaureat!... Dorian Popa le-a prezentat-o tuturor pe una din membrele echipei sale! Fanii: „Vrem și noi, John, la tine în ogradă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x