Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, nostalgică după vacanță... A cerut ajutorul fanilor!

Alina Eremia, jurata „Next Star”, este mai nostalgică ca niciodată după vacanță... Recent, artista a postat o fotografie din Zanzibar, cel mai probabil din luna ianuare a aacestui an, atunci când frumoasa cântăreață a vizitat acest paradis.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, este mai nostalgică ca niciodată după vacanță... Recent, artista a postat o fotografie din Zanzibar, cel mai probabil din luna ianuare a acestui an, atunci când frumoasa cântăreață a vizitat acest paradis.

Extrem de apropiată de fani, Alina i-a întrebat pe aceștia pe facebook dacă au planuri de vacanță și unde anume. Nu știm dacă vedeta va pleca iar în Zanzibar, însă tot ce e posibil... având în vedere că a petrecut acolo zece zile de neuitat în prima lună a anului.

„Zâmbesc întotdeauna când te văd, scumpa mea Alina Eremia! Ai un zâmbet superb. Ești minunată! Cea mai specială, drăguță, frumoasă și simpatică. O săptămână cât mai frumoasă și plină de zâmbete îți doresc! Te pup dulce, suflet de îngeraș și o vacanță de vis!😘😘😘 #foreverAlinator”, i-a tranmis o admirtoare.

O vacanţă în Zanzibar nu este atât de costitisitoare pe cât am crede. Este una dintre cele mai impresionante şi cuceritoare destinaţii de vacanţă. Deşi are dora 83 de km lungime, locul te cucereşte prin parfumul sau exotic, cultura şi tradiţie.

Plajele de un alb strălucitor, apa turcoaz şi limpede te deconcteză instantaneu de stresul cotidian. O linişte binecuvântată, iar turiştii pot spune că au nimerit în Paradis. Cel mai ieftin zobr pentru două persoane, dus-întors, costă 1500 de euro. Călătoria dureaza18-30 de ore şi are cel puţin o escală.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x