Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, pregătește o colaborare inedită cu o trupă celebră. Fanii: „Nu ne mai ține în suspans, vrem să ascultăm piesa!”

Alina Eremia, jurata „Next Star”, pregătește o colaborare inedită cu o trupă celebră, Vunk. Piesa va fi, cu siguranță, hitul verii.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, pregătește o colaborare inedită cu o trupă celebră, Vunk. Piesa va fi, cu siguranță, hitul verii, având în vederea calibrul și notorietatea, dar mai ales, talentul artiștilor implicați.

„Nu prea mai am răbdare pentru că un fenomen ca tine atât de luminos si senin este în stare de orice noutate!”, „Nu ne mai ține în suspans, vrem să ascultăm piesa!”, i-au transmis fanii.

Nu ar fi prima dată când artista își surprinde fanii, mai ales că, odată cu fiecare melodie, pare a se reinventa. De adat asta, a optat pentru un look cu influențe americane și retro, extrem de sexy.

Nu știm nici noi cât va mai dura așteptarea, cert e că va merita cu siguranță!

Dorian Popa le-a prezentat-o tuturor pe una din membrele echipei sale! Fanii: „Vrem și noi, John, la tine în ogradă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x