Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, și-a surprins din nou fanii cu o schimbare inedită de look! „Arăți ca o păpușă, splendid!”

Alina Eremia, jurata “Next Star”, și-a surprins din nou fanii cu o schimbare inedită de look! Temporară, ce-i drept, dar care o prinde de minune! Artista a optat pentru o coafură cu influențe afro, un acare o prinde de minune!

Alina Eremia, jurata “Next Star”, și-a surprins din nou fanii cu o schimbare inedită de look! Temporară, ce-i drept, dar care o prinde de minune! Artista a optat pentru o coafură cu influențe afro, una care o prinde de minune!

Desigur, fanii au reacționat imediat și i-au transmis complimente. „Arăți ca o păpușă, splendid!”, „Atât de frumoasă!”, „Extraordinară!”, au fost numai câteva din laudele primite.

Radioasă, cu energie cât încape și un zâmbet larg pe chip, artista arată mai bine ca oricând.

Se pare că vara îi priiește mai mult ca oricând Alinei, mai ales că recenta ei piesă, „Poartă-mă” a devenit un adevărat hit.

Vouă vă place?

Alina Eremia, jurata „Next Star”, baie de sclipici! Fanii au fost extaziați: „Doamne, cum arăți!”... Soprana Luminița Popa avea gânduri mari cu fiul ei, Dorian: „Când eram mic, l-am tot curtat să îl fac cântăreț la Operă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x