Antena Căutare

Alina și Mircea Eremia și-au emoționat fanii până la lacrimi cu o fotografie! „Sunteți cei mai frumoși, oare cum a fost posibil să fiți atât de speciali amândoi?”

Alina Eremia e sora mai mare pentru Mircea, dar și cea mai bună prietenă a artistului care frânge mii de inimi! Jurata emisiunii „Next Star” s-a fotografiat împreună cu fratele ei, iar fanii au fist impresionați până la lacrimi. Frații Eremia se înțeleg perfect și sunt un exemplu pentru ceilalți: amândoi sunt frumoși, celebri, muncesc pe rupte și își concretizează fiecare vis.

Alina Eremia e sora mai mare pentru Mircea, dar și cea mai bună prietenă a artistului care frânge mii de inimi! Jurata emisiunii „Next Star” s-a fotografiat împreună cu fratele ei, iar fanii au fist impresionați până la lacrimi.

Frații Eremia se înțeleg perfect și sunt un exemplu pentru ceilalți: amândoi sunt frumoși, celebri, muncesc pe rupte și își concretizează fiecare vis.

Așa cum era de așteptat, fotografia imediat zeci de mii de like-uri.! „Sunteți cei mai frumoși, oare cum a fost posibil să fiți atât de speciali amândoi?”, „Sunteți minunați!”, „Cei mai talentați!”, le-au scris fanii.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite cântărețe ale României și fratele ei i-a urmat exemplul. Nu o dată le-au dezvăluit fanilor că fac cea mai bună echipă și că se sprijină necondiționar.

Cum vi se pare fotografia cu cei doi?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x