Antena Căutare

Emoție la ”Next Star”! Camelia și Cristina au fost lăsate de mamă într-un centru de plasament și vor să se întoarcă acasă! Cele mai iubite vedete din România le sar în ajutor

Le știti, le-ați văzut la ”Next Star” și le-ati îndrăgit din prima clipă. Micuțele Sofia, Giulia și Sofia revin pe scena show-ului de talente destinat copiilor pentru două surori.  

Le știti, le-ați văzut la ”Next Star” și le-ati îndrăgit din prima clipă. Micuțele Sofia Isaccea, Giulia și Sofia revin pe scena show-ului de talente destinat copiilor pentru două surori.

Cristina și Camelia au 13, respectiv 10 ani și vin din Tg. Jiu. Au o poveste de viață la care cu grei îți poți stăpâni lacrimile. Mama lor le-a lăsat în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească, iar visul lor este să revină acasă, alături de ea.

Fetele își doresc să câștige bani din muzică, să se poată întoarce la mama lor. Pentru că visul lor este să urce pe scenă alături de mari vedete, Stela Popescu, Maria Dragomiroiu, Marcel Pavel, Nico, Andrei Ștefănescu, Anda Adam, Viorica Macovei, George, Radu Vâlcan și Dima Trofim au venit la “Next Star” să cânte împreună cu ele.

Și ce moment de senzație a ieșit!

La cinci ani, suferă de o boală incurabilă! Povestea lui Tony ne-a copleșit, însă Duban și Bleonț i-au făcut cea mai mar... Scaunul cu rotile o ține departe de dans, dar cântă cu o pasiune nemaiîntâlnită! Alexandra, alături de taraful Marinache...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x