Antena Căutare

Cei mai talentati copii de la “Next Star” vor urca pe scena Teatrului Constantin Tanase

Vineri seara, de la ora 19.00, Teatrul de Revista Constantin Tanase, va fi plin de princhindei: pe scena se vor afla 20 dintre cei mai talentati copii care au devenit cunoscuti pe scena de la “Next Star”, iar sala de spectacole va pulsa de rasete si apluze.

Vineri seara, de la ora 19.00, Teatrul de Revista Constantin Tanase, va fi plin de princhindei: pe scena se vor afla 20 dintre cei mai talentati copii care au devenit cunoscuti pe scena de la “Next Star”, iar sala de spectacole va pulsa de rasete si apluze.

La invitatia teatrului, concurentii primului sezon al emisiunii “Next Star” vor avea propriul spectacol, show ce se va regasi in toata stagiunea curenta a teatrului, 2013-2014. In fiecare vineri seara, si in curand si la matineu, spectatorii mari si mici se vor putea delecta cu numere spectaculoase de muzica, dans si teatru, intr-o altmosfera speciala.

Letitia Roman are 11 ani, iar performanta ei vocala, dar si forta cu care va canta melodia “And I’m telling you I’m not going”, in cadrul spectacolului de la Tanase, sunt mult peste varsta ei. Orice artist adult ar putea sa o invidieze pentru acesta interpretare. Balada, o "torch song", asa cum este numita de catre specialisti, face parte din musicalul Dreamgirls si este o piesa muzicala aparte, cu o tehnica dificila de interpretare.

Stefania Ivanov s-a nascut pe scena. Sau cel putin asa lasa impresia tuturor celor care au vazut-o recitand si cantand. Desi are doar cinci ani, mica artista nu are trac deloc si debordeaza de energie, iar libertatea cu care interptreteaza orice rol o face o prezenta aparte pe scena teatrului Tanase, in cadrul show-ului “Next Star”. Alaturi de sora ei, Anastasia, Stefania va interpreta o sceneta din povestea “101 dalmatieni”.

Spectatorii pot gasi pe site-ul teatrului http://www.teatrultanase.ro/ mai multe informatii despre show.

Pana la premiera de la teatru, telespectatorii pot intra in atmosfera de spectacol, in acesta seara, de la ora 20.30, cand ANTENA 1 va transmite o editie emotionanta a emisiunii “Next Star”, prezentata de Dan Negru.

Omar Arnaout a facut senzatie la "Sinteza Zilei"! A demonstrat ca poate aborda orice gen muzical... Alexandra a stralucit pe scena de la Next Star! "E o Ileana Cosanzeana!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x