Antena Căutare

CRBL a cântat la „Neatza” cu kendama după gât. Cel mai mare colecționar de jucării tradiționale japoneze a adunat 230 de piese!

Despre pasiunea lui CRBL, juratul „Next Star”, pentru kendama se știe. Nu însă și despre faptul că, în timp, artistul a ajuns să strângă peste două sute de asemenea jucării tradiționale japoneze.

Despre pasiunea lui CRBL, juratul „Next Star”, pentru kendama se știe. Nu însă și despre faptul că, în timp, artistul a ajuns să strângă peste două sute de asemenea jucării tradiționale japoneze, ba chiar a compus și o piesă inspirat de acest joc-fenomen al momentului.

Despre toate aceste lucruri, CRBL a discutat cu matinalii de la „Neatza”. „Am să mă folosesc și eu de prietenia noastră și am să îți cer o piesă din asta!”, i-a spus Răzvan lui CRBL, tatăl unui băiat pasionat până peste cap de acest joc.

Artistul are peste 230 de kendame în colecție, unele dintre ele model unicat. Unele dintre exemplare costă între 500 și 600 de lei.

În orice caz, CRBL a dus la alt nivel jocul Kendama în România!

Dorian Popa, schimbare radicală de look. „Fanele” au fost dezamăgite: „Noi te iubeam înainte mai mult!”... Dorian Popa, juratul de la Next Star” i-a transmis un mesaj emoționant Cireșicăi. Fanii: „Hai și tu, John, cu piesaaaa t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x