Antena Căutare

Dorian Popa, juratul de la Next Star” i-a transmis un mesaj emoționant Cireșicăi. Fanii: „Hai și tu, John, cu piesaaaa ta!”

Dorian Popa, juratul de la Next Star” i-a transmis un mesaj emoționant Cireșicăi, după ce colega lui de scenă a lansat un single și un videoclip.

Dorian Popa, juratul de la Next Star” i-a transmis un mesaj emoționant Cireșicăi, după ce colega lui de scenă a lansat un single și un videoclip. „ #HAI cu Cherry in TRENDIIING 🙏sa'i aratam #FORTA #dorianNATION 🙌 BRAVO 🍒si Joey Montana 🔜 #HIT ❗️ #deAMOR #new #single #MAI2017”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook, îndemnându-și fanii să asculte "Soy Como Soy", melodia care are toate șansele să devină hitul verii, mai ales că este în colaborare cu Joey Montana.

Nicole Cherry a recționat imediat și i-a mulțumit juratului de la „Next Star”. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan, în Bucureşti, unde faimosul cântăreţ de origine peruană a venit, pentru a-i fi alături, la filmări, mai tinerei lui colege de breaslă. Piesă, produsă de The Euroz şi scrisă de Nicole Cherry, Mohombi, Ninos Hanna şi The Euroz, este una în limba spaniolă, perfect redată, pentru sezonul cald.

„Hai și tu, John, cu piesaaaa ta!”, i-au scris fanii lui Dorian.

CRBL a cântat la „Neatza” cu kendama după gât. Cel mai mare colecționar de jucării tradiționale japoneze a adunat 230 de... Alina Eremia, jurata „Next Star”, baie de sclipici! Fanii au fost extaziați: „Doamne, cum arăți!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x