Next Star

Ne revedem în curând!

Dorian Popa, juratul „Next Star”, a cerut ajutorul fanilor! Fetelor, e neajutorat și „chinuit” de vremea rea!

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa, juratul „Next Star”,  a cerut ajutorul fanilor! Artistul a fost și el surprins de schimbarea bruscă de temperatură și s-a decis să stea mai mult timp în casă, departe de frig și ploaie. Tocmai de aceea a apelat la fani pentru a-i recomanda câteva filme și seriale.

„Ce ziceţi de cele 7 GRADE CELSIUS "care este" afară.. vine #toamna⁉️
Ce seriale recomandaţi pe vremea asta??☔️☔️”,
a întrebat Dorian. Fanii nu au întârziat să îi sară în ajutor, iar lista rămâne deschisă. 

„Depinde ce gen preferi bro, dar îţi recomand "The originals", e super!”, „Eu prefer enisiunile gen Za Za Sing, Rai da' Buni...”, „Pasărea Spin”, au fost numai câteva dintre titlurile menționate.

Dorian Popa le pregătește fanilor o surpriză: o melodie nouă! Noua piesă a artistului se numește „De amor”, iar lansarea va avea loc cât de curând.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe