Antena Căutare

Dorian Popa, juratul „Next Star”, accident la un antrenament de MMA: „Mi-am spart dinții!” Admiratoarele, îngrijorate!

Pasionat de fitness, Dorian Popa, juratul „Next Star”, a vrut să încerce și altceva, un sport mult mai dur care asigură dezvoltarea armonioasă a corpului. Și-a cumpărat echipament adecvat și s-a apucat de MMA.

Pasionat de fitness, Dorian Popa, juratul „Next Star”, a vrut să încerce și altceva, un sport mult mai dur care asigură dezvoltarea armonioasă a corpului. Și-a cumpărat echipament adecvat și s-a apucat de MMA.

Într-un clip de pe vlog, intitulat sugestiv „Mi-am spart dinții”, artistul a arătat pas cu pas cum se desfățoară un antrenament de MMA, unul nu lipsit de incidente. Din fericire, nu e vorba decât de o fisură minoră. După „încălzirea” alături de un antrenor, Dorian și-a stors pur și simplul tricoul. Ce mai, trupul de model cu eforturi de ține!

Norocoasa este însă Claudia, bruneta de 35 de ani care-i este iubită și care îl sprijină în tot ceea ce face. De asemenea, și tânăra este pasionată de sport, iar cei doi merg de multe ori împreună la sală.

Voi ce pasiuni aveți?

A cucerit juriul de la Next Star și acum lansează o nouă piesă! Diana Popa ne cântă în limba spaniolă și ne încântă cu p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x