Antena Căutare

Hocus Pocus Preparatus! Scena de la „Next Star” devine un laborator, iar jurații - asistenții “Profesorului trăsnit”

Experimente chimice în platoul “Next Star”, cu “Profesorul trăsnit”, joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al optulea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru.

Experimente chimice în platoul “Next Star”, cu “Profesorul trăsnit”, joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al optulea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru.

“Profesorul trăsnit” care vine la “Next Star” se numește Erik și este un puști de zece ani care își dorește să devină om de știință și să găsească leac cancerului. Erik vine cu laboratorul după el și îi va invita pe rând pe cei patru jurați să-i fie asistenți la experimentele pe care le-a pregătit. Din nefericire, unul dintre experimente, în urma căruia Erik a arătat cum se produce ceața artificială, se lasă și cu o accidentare ușoară. Dorian Popa alunecă și face rapid cunoștință cu podeaua scenei. “Mi-a dat ceață!”, spune el, cu umor, ridicându-se rapid de jos.

La ce alte experimente asistă jurații și ce cadouri primesc ei din partea lui Erik, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

Talent încă din pampers! Cel mai mic concurent din istoria „Next Star” are un an și zece luni și urcă joi pe scena show-... Cea mai tânără concurentă de la “Next Star”, micuța Lorena din Vaslui, câștigă tot ce prinde! La cinci anișori neîmplini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x