Antena Căutare

Mircea Eremia, fratele juratei „Next Star”, le pregătește o surpriză de proporții fanilor. „Doamne, cât să mai așteptăm?!”

Mircea Eremia, fratele juratei „Next Star”, le pregătește o surpriză de proporții fanilor: un single nou de care ne vom îndrăgosti pur și simplu!

Mircea Eremia, fratele juratei „Next Star”, le pregătește o surpriză de proporții fanilor: un single nou de care ne vom îndrăgosti pur și simplu! Artistul a făcut anunțul pe Facebook, iar admiratoarele au fost primele care au reacționat.

„Doamne, cât să mai așteptăm?!”, l-au întrebat ele. Pentru a le ține și mai mult pe jar, Mircea nu a deconspirat data lansării. În rest, ca de fiecare dată, artistul a primit sute de complimente. „Doamne, cum arăți!”, „Cât de drăgălaș poți fi!”, i-au transmis fanele.

Alina Eremia e sora mai mare pentru Mircea, dar și cea mai bună prietenă a artistului care frânge mii de inimi! Fratele ei i-a urmat exemplul. Nu o dată le-au dezvăluit fanilor că, împreună, fac cea mai bună echipă și că se sprijină reciproc.

De Ziua Copilului, Dorian Popa, juratul de la „Next Star”, a vizitat micuții bolnavi de CANCER! Fotografii emoționante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x