Antena Căutare

Momentul care îți va smulge lacrimi! Delia, fetița fără mâini și fără picioare, a ajuns în lumea prințeselor. Omar i-a făcut cea mai frumoasă surpriză!

Povestea ei n-are cum să te lase indiferent. Iar în prag de Crăciun, îți poate servi drept lecție de viața. Delia are cinci ani, vine din Bârlad și s-a născut fără mâini și fără picioare. 

Povestea ei n-are cum să te lase indiferent. Iar în prag de Crăciun, îți poate servi drept lecție de viața. Delia are cinci ani, vine din Bârlad și s-a născut fără mâini și fără picioare.

A fost abandonată de mama ei, la maternitate, imediat după naștere. Atunci când a apărut în platoul de la ”Next Star” bucuria i s-a putut citi pe chip.

Iar pentru că micuței îi plac foarte mult petrecerile, Omar, câștigătorul primului sezon “Next Star”, i-a pregătit Deliei o petrecere în toată regula, cu prinți și prințese, pe scena show-ului.

Și ce bucurie a fost pe Delia să-și vadă visul cu ochii, înconjurată de vedetele ei preferate, dar și de multe alte cadouri și surprize.

Duet de zile mari! Alex are sindromul Down, dar nicio boală din lume nu-i poate lua bucuria de a fi pe scenă, alături de... La cinci ani, suferă de o boală incurabilă! Povestea lui Tony ne-a copleșit, însă Duban și Bleonț i-au făcut cea mai mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x