Antena Căutare

Omar Arnaout, de pe scena Next Star, a cucerit ţările arabe! Face spectacol în faţa a mii de oameni!

Din România, unde a câştigat primul sezon Next Star, puştiul Omar Arnaout a ajuns un mare artist în ţările arabe.

Din România, unde a câştigat primul sezon Next Star, puştiul Omar Arnaout a ajuns un mare artist în ţările arabe.

Face spectacol în faţa a mii de oameni, iar televiziunile îi acordă spaţii generoase. Chiar luna viitoare va pleca în Qatar, unde e invitat să joace într-o piesă de teatru.

Din România, unde a câştigat primul sezon „Next Star”, puştiul Omar Arnaout a ajuns un mare artist în ţările arabe. Face spectacol în faţa a mii de oameni, iar televiziunile îi acordă spaţii generoase. Chiar luna viitoare va pleca în Qatar, unde e invitat să joace într-o piesă de teatru. Un succes pe care l-a visat de copil, dar care în România încă se lasă aşteptat.

În 2012, Omar a câștigat „Next Star”

Au trecut 5 ani de atunci, iar puştiul-minune de la Next Star este deja vedetă internaţională. Luna aceasta, şi-a lansat cea de-a şaptea melodie. Nu mai este un copil, ci un adolescent care ştie ce vrea. Omar este jumătate român, jumătate libanez. În faţa camerei, a venit îmbrăcat în "abaye", iar pe cap tatăl i-a pus "ghîtra".

Omar are un succes uriaş peste tot în lume, dar mai cu seamă în ţările arabe, unde este cerut în concerte, iar televiziunile se bat să-l aibă ca invitat. Abia s-a întors din Egipt.

Şi a primit o mulţime de premii. Cel mai important a venit din Germania, de la Bama Music Awards.

A trecut prin mari emoţii din cauza vocii

„Am avut pauze recent, asta chiar a fost destul de stresant pentru mine, sa mi se schimbe vocea, pentru ca m-am dăruit foarte mult muzicii si am cantat mult cand eram mic si mi-au zis specialistii ca nu a fost chiar ok sa fac treaba asta”, a spus Omar.

Omar studiază muzica de 10 ani, iar părinţii ar vrea ca el să urmeze Conservatorul în străinătate. Îl sprijină în tot ce face. Iar Omar visează să cânte toată viaţa. Din plăcere. Aşa cum a început totul.

Hitul verii 2017? Pasiunea atinge cote maxime în cel mai nou videoclip al lui Pepe! ”Sentimente intense”, piesa primită ... Pepe, un tată împlinit! ”Eram sigur că primul meu copil va fi băiat, dar acum sunt atât de mândru și de fericit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x