Antena Căutare

Pepe: „Când eram mic, vindeam săpun Duru”

Joi, 16 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, jurații Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe vor încerca să modeleze în săpun diferite figurine, laolaltă cu Gabi, o concurentă de 14 ani, din București

Joi, 16 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, jurații Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe vor încerca să modeleze în săpun diferite figurine, laolaltă cu Gabi, o concurentă de 14 ani, din București.

Gabi vine în show-ul prezentat de Dan Negru cu o demonstrație de sculptură în săpun, după o tehnică originară din Turcia, „de pe vremea sultanilor”. „Aceștia primeau multe cadouri făcute din săpun aduse de departe, pentru că rezistau la drum lung”, spune concurenta de la “Next Star”. Prilej de aduceri aminte pentru Pepe, care le mărturisește colegilor: „Când eram mic, vindeam săpun Duru”.

Ce figurine din săpun va reuși Gabi să facă în fața juraților și cum vor aprecia aceștia demonstrația ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x