Antena Căutare

S-a lăsat cu sânge! Credeați că aleargă vedetele doar cu nuiaua? Păzea, Nea Mărin sparge lemne cu mâna!

Credeați că doar gura și nuiaua sunt de capul lui Nea Marin? Nici vorbă! Acesta face o demonstrație de karate de zile mari în ediția specială “Next Star” de 1 Decembrie.

Credeați că doar gura și nuiaua sunt de capul lui Nea Marin? Nici vorbă! Acesta face o demonstrație de karate de zile mari în ediția specială “Next Star” de 1 Decembrie.

Și, deși se rănește în timp ce sparge niște lemne cu mâna dreaptă, Nea Mărin tace mâlc, asta pentru că face echipă cu Robert Hu, un puști de 15 ani, campion la karate, totul după ce a fost provocat la duel de Cătălin Moroșanu.

“Da, am făcut o schemă! Ce-i drept, am spart lemnele până la urmă, dar s-a lăsatși cu un pic de sânge. Mi-a intrat o așchie în mână, însă nimic serios. Acum nu mai am nimic, mi-a și trecut”, spune nea Mărin.

Dar să vedem ce părere are juriul și pe cine trimite în FINALA SERII? Ei bine, Moroșanu reușește să obțină doar trei steluțe verzi, iar nea Marin, cu patru, merge la duelul final!

Dirli, dirli, dirli, daaaa, Doriane, ce ți-a făcut doamna Laura?? Artistul a cântat muzică populară de i s-au încurcat l... Premiu surpriză de 1 Decembrie! Cu puterea minții, Dani și Marcel Pavel au câștigat ediția specială ”Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x