Antena Căutare

Talent încă din pampers! Cel mai mic concurent din istoria „Next Star” are un an și zece luni și urcă joi pe scena show-ului

Cel mai mic concurent din istoria “Next Star” urcă joi, 16 februarie, de la ora 20.30, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Cel mai mic concurent din istoria “Next Star” urcă joi, 16 februarie, de la ora 20.30, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Copilul se numește Alin, are un an și zece luni și vine însoțit de mama, tatăl și sora sa, pentru un număr special de speed stacks (activitate sportivă executată cu pahare speciale). “Am și eu doi copii, dar fiica mea cea mică dărâmă tot”, spune Pepe, de la masa juriului, surprins de faptul că Alin este pasionat de această activitate, la o vârstă atât de fragedă.

Prin ce vor reuși Alin și familia lui să-i impresioneze pe cei patru jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

OMAR, câştigătorul primului sezon ”Next Star”, asltat de admiratoare! Se declară singur, dar recunoaște: „ Sunt într-un ... Hocus Pocus Preparatus! Scena de la „Next Star” devine un laborator, iar jurații - asistenții “Profesorului trăsnit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x