Next Star

Ne revedem în curând!

VIDEO! Vocea ei îți va face pielea de găină. O puștoaică testează un aparat de karaoke și paralizează tot în jur: "I will always love you", cântată dumnezeiește într-un supermarket

 

O voce de "Next Star", un glas care răsună până la cer și înapoi și zeci de oameni care rămân pe loc atunci când o aud. 

Un clip care surprinde o puștoaică aflată într-un supermarket, care apucă un microfon pus la vânzare, alături de o instalație de karaoke, a devenit viral pe internet.

Fata, undeva la 12-13 ani, interpretează "I will always love you", piesă a regretatei Whitney Houston. Și o face într-un mod impresionant, cei aflați în magazin strângându-se laolaltă pentru a o asculta preț de câteva minute.

Impresionant... 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe