Antena Căutare

Yasmina Butilă, oare chiar ești făcută din „carne și oase”?! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea! Juriu, la unison: „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”

Yasmina a venit din Bistrița și deși are numai zece ani, de patru practică acro-dance-ul, o combinație de balet și gimnastică ritmică.

Deși vine din Ardeal, nu e deloc molcomă, nici înceată! Uitați toate bancurile cu ardeleni și priviți-o! Yasmina a venit din Bistrița și la numai zece anișori, are deja în spate patru de acro-dance, o combinație de balet și gimnastică ritmică.

Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe CRBL în trecut , încât juratul a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei, ceea ce înseamnă că Yasmina a ajuns direct în finală.

Iar în Marea Finală, a gost GE-NI-A-LĂ! ! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea oricând, pare născută pe scenă! „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”, au spus toți jurații.

Pe noi ne-a impresionat! Dar pe voi, dragii noștri?

Combinație de sunete, mișcări scenice, ce mai, spectacol total! Doamne, cum cântă la vioară Lucas Kohl! Și nu oricum, ci... "Mociriţa cu trifoi” a fost adusă în dar în Marea Finală de către „Veveriţele năzdrăvane”! Nu au lumina ochilor, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x