Next Star

Ne revedem în curând!

Sofia Ciobanu cântă pe scena Next Star alături de Nicole Cherry: "Sofi nu pleacă în această seară fără premiu"

 

În finala de popularitate a sezonului 6 "Next Star", Sofia Ciobanu a cântat melodia interpretată de Nicole Cherry: "Vara mea".

Sofia Ciobanu are 6 ani și este din Focșani. Ea a cântat melodia ”Vara mea”, alături de idolul ei, Nicole Cherry. Cele două s-au înțeles de minune pe scenă, iar juriul a fost încântat de talentul muzical al micuței și de jocul scenic pe care l-a arătat. 

”Sofi nu pleacă în această seară fără premiu. Vă spun eu”, este sigură de micuța Sofia. ”Doamne, câtă energie are”, a exclamat Alina Eremia. 
Voi decideți câștigătorul! Dacă v-a plăcut Sofia Ciobanu votati la 1272 cu textul SOFIA (0.6 Euro/sms, tva inclus) și poate câștiga Finala de Popularitate!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe