Antena Căutare

Andrei Ionescu, micul Pavarotti din Caracal, a castigat a noua editie ”Next Star”

Andrei Ionescu, cel pe care tatal lui il numea Pavarotti din Caracal, a castigat cea de-a noua editie a show-ului ”Next Star”. Baiatul a cantat melodia ”Everybody loves somebody”, hitul celor de la The Blues Brothers.

Andrei Ionescu, cel pe care tatal lui il numea Pavarotti din Caracal, a castigat cea de-a noua editie a show-ului ”Next Star”. Baiatul a a cantat melodia ”Everybody loves somebody”, hitul celor de la The Blues Brothers.

”Ai o voce puternica. Esti foarte tare”, l-a laudat Pepe.

A primit o multime de laude si din partea lui Connect-R: ”Daca nu stii sa faci atmosfera, nu existi, iar el are toate datele. E nascut pentru asa ceva. Comunicarea lui pe scena e geniala”.

Pana la 11 ani, Andrei a trecut prin multe greutati si si-a pierdut tatal intr-un accident.

Intr-o zi oarecare din 2011, Andrei se plimba, impreuna cu tatal sau, cu motocicleta, insa un accident stupid i-a schimbat destinul. Ultimul gest facut de cel care ii spunea "micul Pavarotti" i-a salvat viata.

Nu a plans, a vrut sa fie tare, asa cum si-ar fi dorit tatal sau! A devenit stalp de nadejde pentru mama sa, barbatul in casa, acum avand mai multe responsabilitati decat de obicei.

Emotionant! Tatal lui Andrei si-a sacrificat viata pentru fiul sau, intr-un accident de motocicleta... Dan Negru s-a facut din nou alb! Pepe i-a pus o galeata cu spuma de ras pe cap!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x