Antena Căutare

Așa arată o demonstrație de gimnastică ritmică perfectă! Micuțele din trupa ”Sarida” îi fac pe jurați să încerce și ei o schemă. Ce iese?

Patru fetițe de patru și cinci ani poposesc la ”Next Star” cu gânduri mari: să le arate juraților cam cum arată o demonstrație de gimnastică ritmică perfectă.

Patru fetițe de patru și cinci ani poposesc la ”Next Star” cu gânduri mari: să le arate juraților cam cum arată o demonstrație de gimnastică ritmică perfectă.

Pe numele lor de scenă ”Sarida”, micuțele execută mișcări dintre cele mai dificile și reușesc să facă spectacol pe scenă. Atmosfera de show îi determină pe jurații Dorian Popa și Pepe să încerce și ei o schemă și aleg o figură de ”îmbrățișare” care se lasă cu hohote de râs.

Băieți, dar noi știm deja că voi sunteți foarte talentanti!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „SARIDA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nu aud și nu vorbesc, dar dansează ca adevărați profesioniști! Trupa ”Just Us”, emoție și lecție de viață!... Ce voce! Băiat, 14 ani, poate cea mai spectaculoasă interpretare a piesei ”Je suis malade”! Horia lasă juriul fără cuvin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x